Za februar kažemo kako je magičan mjesec ljubavi, romantičnih vibracija, nježnih emocija, na Dan zaljubljenih očekuju nas senzualne iskre i strastvene.

Emotivnost u zraku vlada, kao i senzualnost i osjećajnost, energija mjeseca donosi zadovoljstvo, Vemerac u Jarcu srce otvara za neke lijepe promjene.

Sada saznajte i koja tri horoskopska znaka će imati sreću na DAN ZALJUBLJENIH

BIK

  • Pojačana će biti seksualna energija, zemljana energija jarca će učiniti da bude ljubavni život stabilniji, ne morate da se brinete o nekim velikim promjenama toom perioda ovog.

Ukoliko ste slobodni, možemo reći kako je ovo pravo vrijeme da svi svoje mogućnosti istražite

Međutim, ako ste u vezi, ovo je razdoblje velikih strasti.

Konjunkcija planeta romantike – Venere i planeta moći – Marsa donosi puno strasti.

Komunikacija će biti odlična, razgovori mogu otkriti neke nove spoznaje.

Blizanci

Vaša sposobnost promjene i prilagođavanja je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Valentinovo ćete izbjeći napetost, a imat ćete nevjerojatno samopouzdanje zahvaljujući Mjesecu u samouvjerenom Lavu koji se kreće prema vašem trećem domu.
To će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno za poboljšanje svake romantične situacije.

Ako ste slobodni, vaš šarm i harizma mogu privući sjajne ljude. S druge strane, ako ste u vezi, osjećat ćete se još povezanije s partnerom.

Mjesec u znaku Lava bit će podsjetnik da se prisjetite razloga zbog kojih trebate biti zahvalni i radosni

Škorpija

Ne samo da će Jupiter (planeta sreće i obilja) ovog dana biti ljubazan prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promjenama koje ste do sada manifestirali u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, Valentinovo to može promijeniti. Međutim, ako ste u vezi, stvari na intimnoj razini mogu krenuti na bolje, a to će donijeti pozitivne promjene u budućnosti, piše Mondo.