U nasstavku današnjeg članka govorit ćemo o čoveku koji je i dan danas česta tema kako ajvnosti , tako i političara , a reč je o čoveku koji je doživotni predsednik bivše države Jugoslavije. Naime , verujemo da već znate ko je Joip Broz Tito , šta je značio za vreme u kojem je vladao , kao i kako bi izgledao život da je on i dan danas na vlasti.

Naime , i dan daanass , posle toliko godina ,rado je slušana tema o njegovom životu , te vremenu kada je vlada , pa čak i dans danas zna da izađe po neki detalj koji nismo znali. Bilo kako bilo svi smo svesni da je nakon njegove smrti nastupilo mnogo toga lošeg ,a nama ostaje samo da se pricećamo. Jedna od svakako misterija koja je u tom vremenu non stop kružila internetom jeste za koga je Maršal navijao. Naime , ono što je neosporno jeste da je jako voleo sport : – Ne navijam ja ni za jedan tim. Ali kada reprezentacija igra, redovno pratim njene utakmice. Ja moram da navijam za sve naše timove. Sviđaju mi se i Partizan, i Dinamo, Crvena zvezda, a i drugi timovi… Samo mi se ne sviđaju kada grubo igraju – govorio je Tito.

Upravo njegov unuk Joško , odlučio je da razreši misteriju : – Deda je, šokiraće vas, navijao za Partizan, a ne za Dinamo, Osijek ili Hajduk, kako mnogi misle. Voleo je fudbal, a najviše se divio crno-belima – ispričao je Joška jednom prilikom. Ostatak teksta pročitajte ovde.