Ušli smo u zadnji mjesec za 2021. godinu koja je bila dosta turbulentna. S obzirom da je sljedeća godina 2022., vrlo je zanimljiv to broj koji u sebi sadržava tri dvojke. Sajt Well+Good je otkrio šta zapravo znače te tri dvojke u godini koja nam dolazi. Broj 2 sam po sebi predstavlja dualizam, prilagodljivost, saradnju, vjeru, povjerenje, ravnotežu i diplomatiju, ali s druge strane predstavlja i ljubav, partnerstvo i porodicu.

S obzirom da dolazi godina u kojoj su umiješane tri dvojke, ona znači dosta više. 2022. predstavlja poruku nade da kada naiđete na neku prepreku u životu, možete vrlo lako da je izbjegnete i da nastavite uspješno dalje sa životom. Kao što smo naveli, broj dva navodi i predstavlja ravnotežu, a s obzirom da su ovdje tri dvojke, odnosi se da će se uspostavljati ravnoteža životnih izbora koji se tiču samo Vas, ali i povjerenje je tu ključno.

U narednoj godini morate više poraditi na ljubavi koju pružate drugim ljudima, jer ako se ne budete posvetili svojim bliskim ljudima cijelim svojim bićem, možete ih vrlo lako i izgubiti. S obzirom da je u 2022. pored broja dva prisutan i broj 0, to znači da Vaš život počinje ispočetka, ponovo krećete od nule.

Ona Vam pojačava energiju i sprema Vas za nastojeće dane, a svaki od tih dana je priča za sebe i moćniji je od svakog prethodnog. U sljedećoj godini koja dolazi, donosi Vam dosta i hrabrosti za sve akcije koje niste smjeli preuzeti u ovoj godini. Morate biti pažljivi prema svojoj intuiciji, te je ne smijete zapostavljati u 2022. godini.