Prethodnih par dana, na drutšvenoj mreži Tviter se odigravala prava drama i to zbog statusa na profilu, za koji se mislio da pripada takmičaru Zvezda Granda Isaku Šabanoviću, koji je drugoplasiran takmičar u ovogodišnjem takmičenju za Zvazde Granda.

Dakle, jedan od korisnika ove društvene mreže je na sam dan finala, napisao da će se objesiti ukoliko bude pobijedio ovaj Milijev kandidat, za kojeg se već mjesecima špekulisalo da je jedan od glavnih favorita u ovom takmičenju.

– Pobijedi li Isak, otrovaću se i to ispred Grandove zgrade – glasio je ovaj tvit.

Ubrzo nakon toda uslijedio je i brutalan odgovor osobe za koju se smatralo da je ISak, zbog toga što je pisao sa istoimenog profila.

– Nisam pobijedio, jesi li sretan sada? U usta ti se pos**em – glasio je odgovor, što je šokiralo brojne Šabanovićeve pratioce.

– Sad mi je isto tako drago što nisi pobijedio. A bio si kul lik – glasio je samo jedan od komentara.

Ova šokantna prepiska je došla i do samog Isaka koji je na društvenoj mreži Instagram na svom profilu podijelio skrinšot ove prepiske i demantovao da je on autor spornog statusa.

– Samo da znate da ja nemam Tviter i ovo nije moj profil! – napisao je drugoplasirani takmičar.

Moramo podsjetiti da je ISak u intervuu za Kurisi odmah poslije finala, istakao da nije razočaran drugim mjestom koji je osvojio i da je Mahiru poželio da pobijedi, što se zapravo i desilo.