Mještani toga mjesta su otkrili kako je imanje na kojem je sniman rijaliti Farma prava ruina i da njima nije baš prijatno da oni tu prolaze. Prije nego što je Zadruga bila, taj rijaliti je bio najgledaniji na našim prostorima i dosta ljudi se pita šta je sa tim imanjem poslije rijalitija, a mještani su otkrili kako u toj kući i sada neko živi.

Na ovome imanju smo nekada ranije mogli gledati neke poznate ličnosti kao što su to Ana Nikolić, Cakana, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gagi Đogani, Katarina Živković, Stanija Dobrojević i još mnogi drugi koji su ostavarili popularnost, ali je sada to utočište migranata.

“Ja nisam išao gore, ali svi govore kako su u tu kuću naselili migranti i ne znam kako su oni to tamo pronašli jer više niko tamo ne ide, a Barajevo je puno sa migrantima. Sigurno se oni sakrivaju od policije, te tamo niko ne zalazi i to je njihovo sigurno utočište. Odavno je to imanje zapušteno i čim se rijaliti završio, tamo je čemer i jad”, rekao je jedan mještanin koji je rekao da se zove Mika.

“Dolaze i odlaze migranti tamo i vjerovatno dođu tamo kada oni nemaju gdje da se sakriju po ovoj zimi, pa ko zna šta oni rade i niko ne smije tamo ni proviriti. Ta kuća je puna vlage i glodara, te govore da se osjeća veoma neugodan miris tamo”, izjavio je komšija.

Vlasnik toga imanja se pojavljivao samo dok je rijaliti trajao, a poslije ga više nisu ni mještani viđali, dok je i poslije toga preminuo.