Mnogi od nas vjeruju da je porodica nešto bajno, i za mnoge od nas to zaista i jeste – mala zajednica ljudi koji su vezani i emotivno i krvnim srodstvom i koji su tu jedni za druge bez obzira šta se desi. Iako ima mnogo slučajeva gdje se porodica pokaže kao samo krvno srodstvo i ništa više, treba cijeniti vašu porodicu ako je normalna.

Danas svi provodimo previše vremena u svojim brigama ili na društvenim mrežama i zanemarujemo one koji su nam najmiliji iako smo svjesni da oni neće zauvijek biti tu i da trebamo cijeniti svaki momenat s njima dok su još živi i zdravi. Neke poznate ličnosti su dobar uzor za ovo i time mogu naučiti svoje mlađe fanove kako da se ophode prema onima koji su ih odgojili i sve im dali a mi vam danas pišemo o poznatom fudbaleru Vujadinu Saviću koji je nedavno osnovao svoju prodicu sa Mirkom Vasiljević.

Ovo dvoje su nedavno dobili četvrto dijete i ono im je centar svemira trenutno, kao što to treba da bude. Međutim, Vujadin ne zaboravlja da ukaže poštovanje a i da da ljubav ženama koje su ga odgojile i zbog kojih je on danas na ovoj planeti.

Tako je iskoristio vrijeme na svom javnom profilu na Instagramu da na story postavi sliku svoje voljene bake koja slavi 84. rođendan i odlučio je da joj se zahvali za sve što mu je pružila. Mnogi muškarci bi trebali poštovati ne samo svoje odabranice nego i sestre, majke, bake, rodice i slično i Vujadin je dobar uzor.