Dragana Mirković pjevačica u braku je s Tonijem sa kojim ima dvoje djece, jednog sina Marka i jednu kćerku Manuelu. Za razliku od druge djece poznatih ličnosti koji svakodnevno objavljuju slike ma društvenim mrežama Dragana Mirković to ne radi ne eksponira svoju djecu.

 

-„Neke moje kolege imaju divnu djecu, koja mnog lijepo izgledaju, a nema ih.. Niko ne zna kako oni izgledaju .. kako njih ne uhvati neko da ih snima, slika? Što žnači da je sve stvar izbora. A ako su eljni da budu u centru pažnje, da budu višeni, oni to rade, najmanji je problem doći do njih. Ne samo moja djeca, već postoji još djece mojih kolega, koja su predivna,školovana, kojih nema u medijima i koja zaslužuju poštovanje od svih nas“.-izjavila je Dragana.

Dragana Mirković svoju djecu ne eksponira na društvenim mrežama nit u javnosti. Misli da je to sasvim uredu da njena djeca imaju privatnost svoju i da nisu i oni primirani biti izloženi raznim medijima. Ali ipak je jednom prlikom Dargana pokazala na vojj društvenoj mreži Instagram kako danas njena djeca izgledaju predivno.