Pjevačica Jelena Karleuša je najinteresantnija ličnost na estradi. Oduvijek je bila kontravezna ličnost , i prava „mala od skandala“. Ipak i ona je kao i svako živo biće osjetljiva , i ima emocije. Nedavno je Jelena imala jedan interviju u kojem je rekla kako je prošla godina za nju bila najgora , a ova je samo nastavak na sve.

 

Jelena je doživjela mnoge teške trenutke. Smrt njene majke ju je dotukla , pa poslije čitava zavrzlama oko Vranješa , da je čak u nekom trenutku pomišljala  da sebi oduzme život. Ipak Jelena je odlučila da se ne predaje , i da iz svake situacije izađa kao borac.

Jelena je istakla da joj u Srbiji nikada nije bilo lako , jer postoji određen broj ljudi koji je ne vole i sve čine da je ocrne , a često je znala naglasiti kako je bila zabranjena na nekim televizijama. Naime , do sada nikada nismo imali priliku da vidimo Jeleninu baku sa majčine strane , sve dok jedna fan stranica JK nije objavila fotografiju na kojoj se nalaze Jelenina baka u mladoti , majka i Jelena. Jelena jako posjeća na baku dok je ona bila mlada , a da nije uradila estetske korekcije , sigurno bi bile iste.