U nastavku dnaašnjg članka dotaći ćemo se dobro poznate teme i žene , a koja je sa naše javne scene. Naime , verujemo da na pomen grupe Colonija svi se setimo Indire , koja je ovu grupu vinula u visine , te postavila na visoko mesto popularnosti. Naime , jasno je svima da ova grupa sigurno ne bi stekla ovoliku popularnost da joj Indira nije u tome pomogla. Neko je koga je javnost oduvek obožavala , a kako i ne bi jer je njena energija uvek izvirala iz nje. 

Dakle , verujemo da je poznajete od ranije , te da je neko ko je oduvek imao poseban izgled , te energiju , pa je samim tim često privlačila pažnju brojnih medija i javnosti. Kada bi Indira imala nastupe, onda bi sva publika koja je tu bila u ritmu njene energije, što nije imala svaka pjevačica. Neko je ko je na svojim koncertima davao maksimum od sebe , a sve da bi ljudi koji su došli na njen koncert , sa istog otišli zadovoljni.

Ona je svoju kariejru u ovoj grupi održala 20 godina , nakon čega je se odlučila je nastavi smaostalno . 2017te godine ,je objavila i fotografiju na društvenim mrežama , gde je javnost komentarisala da je se dosta proenila , kao i da im se ne sviđa ta njena promena . Mi vam u nastavku ostavljamo fotografiju , pa da sami zaključite o čemu vam pišemo ,a vi nam svakako vaša mišljenja pišite u kometaru.