Poznati pjevač Era Ojdanić je priznao prije par dana da bi volio da stupi u intimne odnose sa Evom Rasom, a sada je dobio odgovor od glumice i učesnice rijaliti programa.

– Nema tu sek sa, da vam ja kažem. Kako neko da želi se ks s babom, a pri tome je i sam od sbe baba?! – rekla je Eva za “Alo” pa je nastavila:

– Baš sam ga srela na svečanosti povodom završetka rijalitija i nije mi tada ništa kazao, ne znam što. On se samo šali i to je odavanje poštovanja i to je sve, u to sam sigurna – rekla je glumica koja je poznata i po izjavi da je stavila katanac na svoju intimnu regiju poslije smrti svog supruga.

Moramo podsjetiti da je Ojdanić prilično direktan kada je potencijalni odnos sa Evom u pitanju.

– Imam ja dobar kalauz u to budite sigurni! Ja bih imao odnose s Evom Ras i rado bih je zadovoljio! Ima nešto sek si u njoj i njenom glasu što sam uvijek volio, nikad je ne bih odbio – priznao je folker.

Vjerujemo da ste svi upoznati s time da se Era Ojdanić smatra jednim od naših najpopularnijih pjevača folk i narodne muzike, koji pored svog vokalnog talenta, vrlo često svojom harizmom i zanimljivim scenskim nastupima, ostavlja veliki trag na cijelu publiku. On je isto tako poznat i po svojim izjavama za medije, kao i šalama koje često upućuje na svoj račun. Pet decenija on se nalazi na muzičkoj sceni, a u toku tih godina je stekao razna prijateljstva među kolegama, naravno postoje i oni koji ga ne simptišu, ali uglavnom imaju lijepu riječ kada je o njemu riječ.