Prije nešto više od mjesec dana umrla je Marina Tucaković koja je bila najplodonosniji tekstopisac u regionu i koja je u svojoj karijeri napisala preko 10 hiljada tekstova od kojih su mnogi postali nezaboravni hitovi. Zahvaljujući njoj su danas mnogi pjevači pjevačice postali popularni i poznati jer im je napravila dobre pjesme kojim su se probili na estradi.

Iza nje su ostali njen muž Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović koji je poznat u javnosti po sukobima koje ima sa nekim estradnjacima a tu najprije mislimo na Cecu Ražnatović koju je prije par mjeseci na društvenim mrežama nazvao nanogicom aludirajući na to da je bila u kućnom pritvoru.

On je i na sahrani svoje majke na koju je Ceca došla jer je bila prijateljica sa Marinom, zamolio pjevačicu da ode o čemu su izvještavali svi mediji. Nakon toga su se pojavile i špekulacije da je veliki broj estradnjaka ostao Marini dužan novac za pjesme i da je ona sve to zapisala u jednoj svesci a imena će navodno Laća objaviti kada prođe 40 dana od Marinine smrti.

Zbog toga su navodno neki i u panici i boje se šta će Laća otkriti. On je i nakon majčine smrti redovan na društvenim mrežama i stalno nešto objavljuje a sada je napisao i saopštenje vezano za komemoraciju koja je nedavno održana u čast njegovoj majci. On se zahvalio gradskoj upravi u ime cijele porodice što su im omogućili da se ovaj događaj upriliči na tako dostojanstven način kao i svima koji su poslali poruke saučešća i utjehe.