Večeras se malo fokusiramo na engleski dvorac i na kraljicu Elizabetu, o kojoj smo pisali prije par dana. Ona je već ušla u desetu godinu postojanja, a više od pola života je na čelu ove kraljevine, i sa svojim potezima je napravila jako puno za Englesku. Ona je postala jedna od najuticajnijih država na svijetu, i njen standard je postavljen jako visoke za sve druge zemlje. 

Međutim, i ona sa svojim godinama koliko god puta mijenjala krv i organe, je u opasnoj populaciji, tako da se mora čuvati od korona virusa. Prema neslužbenim informacijama, ona je već posljednjih 6 mjeseci sa još 3 služavke se izolovala, i nalazi se u posebnom dijelu bekingamske palače i nema nikakav kontakt sa ostatkom posluge i princom te kompletnim osobljem na dvorcu. 

Međutim, prema saopštenju koje je došlo iz bekingemske palače, princ Filip je zaradio infekciju, tako da je danas odnosno rano jutros je završio u bolnici. Neće izaći minimalno 3 dana iz bolnice, dok mu se ne urade komplet pretrage, i dok doktori 100% ne budu sigurni u njegovo zdravlje. “Vojvoda od Edinburga, zbog jake upale neće izaći iz edinburgške bolnice, još najmanje par dana dok se ne urade svi nalazi, i dok se sama infekcija ne zaustavi”, stoji u ovom saopštenju. 

Kako se dalje navodi on je još prošli ponedjeljak redovno radio u uredu, da bi mu se stanje naglo pogoršalo već u utorak, kada je već prebačen u bolnicu.