Pjevačica Emina Jahović je bila dugo godina u braku sa turskim pjevačem Mustafom Sandal s kojim je svoj brak krunisala sa dva sina. Međutim, rijetko ko u javnosti zna da to nije Eminin prvi brak. Naime, Emina Jahović se prvi put udala sa 17 godina, a njen dečko u tom periodu se zvao Aladin Đulović.

On je, kao i Emina, iz Novog Pazara. Ovaj brak trajao je samo 6 mjeseci, kada je Emina otkrila da je ona ipak tada bila mlada za tako veliki korak. Nije bila ni punoljetna. Ona je imala lijepu vjenčanicu i prekratku kosu kako je otkrila, ali je bila zaista mlada. Njen svekar bivši, Rustem Đulović, je tada otkrio za javnost kako je izgledala njihova svadba. Otkrio je da njenu porodicu poznaje dosta dugo jer je sa njenom majkom Senijom išao u razred u osnovnoj školi.

Odmah se ogradio da njihova svadba nije bila dogovorena, već da je bilo iz ljubavi. On prvi nije podržao tu svadbu jer je i sam znao da su mladi oboje, a Emina je tada još išla u srednju školu. Skoro cijeli grad njihov je bio na toj svadbi, a snimalo se raznim kamerama taj cijeli događaj. Problemi su nastali onog trenutka kada je Emina odlučila da želi da se bavi pjevanjem.

Privlačila ju je scena, publika i sve iz svijeta muzike. Željela je biti popularna, kako kaže Rustem za medije. Emina je tada tražila da na bilo koji način snimi svoj prvi album, ali Rustem je bio prvi koji je bio protiv te ideje. On nije želio da u svom domu ima pjevačicu, već domaćicu i porodičnu ženu koja će da vodi računa o svemu. Nakon razvoda, sve fotogafije je obrisao i svi dokumenti su nestali.