Mi se danas malo posvećujemo domaćim zvezdama, koje su na jako puno načina obeležili sadašnje i prošlo vreme. Mnogo je zvezda, i to pogotovo iz regije koji su preminuli u poslednje vreme, a koji su iza sebe ostavili veliko nasledstvvo. Krenućemo samo od Šabana Šaulića, koji je ostavio veliku vilu na Dedinju, kao i tri luks stana u centru Beograda te vikendicu u Krčedinu. 

Naravno da su to sve podelilo njegovo troje dece, a kuća je pripala Goci Šaulić, dok je vikendica pripala najmlađem unuku, koji je još mali, ali će mu svakako biti velika i lepa uspomena na dedu. Mi danas govorimo o možda najpoznatijem glumcu svih vremena. Stan od Velimira Bate Živojinovića od 102 metara kvadratnih u Požarevačkoj ulici u Beogradu je na prodaju. Njegovi naslednici su posao prepustili agenciji za nekretnine, a cena je, kako stoji u oglasu, 240.000 evra! Da, ko god bude hteo elitni stan u centru, mora se pojako ispružiti.

Nekretnina se nalazi u predratnoj mirnoj zgradi na granici između Vračara i Zvezdare, što je svakako sami centar grada. Ovaj stan koji je pripadao slavnom glumcu i njegovoj supruzi Luli, vodi se kao visoko prizemlje, ali nije kompletno uknjižen. Nekadašnji stan od čuvenog glumca, ima dnevni boravak, 3 spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kao i wc sa tuš kabinom.

Uz nekretninu ide i podrum koji se nalazi odmah ispod stana. Stan je kompletno adaptiran po visokim standardima, kvalitetnim materijalima i modernim završenim radovima od strane licenciranih inženjera na kojima Bata Živojinović nije štedeo niti 1 evro. Vaša mišljenja?