U anstavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše domaće javne scene , te otkriti de su i šta rade naše poznate ličnosti. Naime , danas vam prenosimo novosti o jednoj rekli bi lepoj temi , a tiču se Anastasije Raznatović , ćerke popularne pevačice Cece Ražnatović, koja se smatra jednom od najboljih pevačica na svetu. Anastasija je karijeru pevačice započela kada je objavila svoj singl ” Savršen par ” , a svoj drugi singl je objavila 2019 godine i nosi naziv ” Rane “. Također je pevala prateće vokale svojoj majci Ceci , te je bila norminovana za debitanta godine.

Naime , poznato je da je Anastasija do svoje prve pesme , koju je izdala 2018 godine negirala bilo kakvu nameru da se u budućnosti počne da bavi muzikom , te se do početka bavljenja muzičkom karijerom zanimala za manekenstvo , te bila zaštitno lice nekoliko svetskih brendova. Činjenica je da je po svemu sudeći Tasa odlučila da krene majčinim stopama , te da je posle izdanog prvog singla odma najavila i drugi , gde do danas ima nekoliko svojih ličnih pesama.

Kako je Anastasija ćerka poznate pevačice Cece , njen život od malih nogu tema je svih medija , te se njeni koraci pomno prate. Tako je i ovaj put , te su mediji došli do saznanja da je popularna zvezda Anastasija Ražnatović u vezi sa poznatim fudbalerom Sevilje , Nemanjom Gudeljom. Naime , navodno je par tek mesec dana u vezi , a Anastasija je pre nekoliko dana i otputovala kod njega.