Prije skoro godinu dana je preminuo možda i najomiljeniji pjevač narodne muzike u regiji Džej Ramadanovski koji je bio poznat po svom boemskom životu. Kao što to obično i biva u životu tek nakon što je otišao moglo se vidjeti po komenatrima na društvenim mrežama koliko je bio omiljen svuda.

Njegov prijatelj sa Dorćola u kojem je pjevač proveo cijeli život je sada za medije otkrio da je on bio tužan i usamljen čovjek pred sam kraj svog života. Tada je pjevač zvao svoje kolege i prijatelje i molio ih da dođu do njega i saslušaju ga ali niko ga nije shvatio ozbiljno i nije se pojavio niko.

Tada je vladala pandemija korona virusa koja je bila u punom jeku i ljudi su se još više otuđili i izbjegavali su jedni druge. Džej nije tražio ništa ni od koga nego je jednostavno bio željan društva i kafane kao i pjesme i zato je i zvao sve redom da dođu kod njega da se malo ispriičaju i da popiju po koju čašicu.

On se ovom prijatelju žalio kaako niko ne želi da dođe a on samo hoće da se okupe i da se druže a na kraju je umro usamljen i tužan. Njega je samoća i takav samotni način života i ubio jer je uvijek živio za druge i sa drugima, i nikada nije bio vuk samotnjak. Kada god je nekome trebala pomoć on je bio tu i kada god ga je neko zvao on bi došao a kada su njemu trebali drugi nikoga nije bilo tu.