U današnje vrijeme na estradi je jako bitno kako izgledate, ako ste žena bitno je koji broj grudnjaka nosite, kako ste našminkani a kako pjevate? Pa to uopšte i nije toliko bitna stavka, jer je danas vizuelno itekakpo bitno, i sve se svelo na to. Zato više na vidiku nemamo nove Snežane Đurišić ili Ane Bekute. Mi se danas posvećujemo staroj gardi pjevačica, a Dragana Mirković je svakako jedna od njih. 

Ona je još 80 ih godina prošlog vijeka napravila veliki bum sa svojim bum albumom “Simpatija”, koji je jednostavno pokorio Jugoslovenske top liste. Već tada je bila “osuđena” da će da bude temelj jedne nove generacije i zajedno sa Cecom Veličković je definitivno to i uradila. Nabila je neke parametre, koje se neće prestići idućih 50 godina, to je i više nego sigurno. 

Do danas ona ima prodatih na milione albuma, i rasprodatih stadiona i dvorana da vam jednostavno oči stanu. Prije 10 ak godina ona je osnovala i svoju prvu televiziju, koju je nazvala DM televiziju. Od tada je definitivno malo zavrnula “pipu” što se tiče muzike i posvetila se svojoj porodici, i malo je fokusirana na društvene mreže, a na Instagramu je redovna sa svojim kreacijama i mjestima koje posjećuje. 

Međutim, ono đto je očigledno je to da Dragana Mirković i pored velikog novca kojeg ima, nema nimalo ukusa. nedavno se pohvalila sa svojom luksuznom Gući haljinom za koju je dala vjerovali ili ne punih 7.000 eura. Međutim, komentari modnih stručnjaka govore da je totalno promašila sa ovim izborom. Vaša mišljenja’