Pjevač po imenu Dejan Ćirković koji je poznatiji kao Ćira je bio inače zaista popularan pjevač narodne uzike tokom devedesetih godina. On u današnje vrijeme ipak živi drugačijim životom i iselio se iz Srbije.

Već je 25 godina u Njemačkoj u Štutgartu, dok je on prije nekog vremena izjavio i da je njemu zaista teško pala čitava ova situacija sa koronom jer on nije mogao da posjećuje svoje prijatelje i rodbinu, te je spomenuo da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Ovoga puta je on izjavio da živi zapravo u jednoj kolibi koja je malo iznad Šturgarta i da se tamo bavi sa poljoprivredom.

“Ja sam tu od marta prošle godine i sada će da bude tačno godinu dana od kako sam ja u toj kolibi”, rekao je pjevač pa je i opisao kakva je to situacija u Njemačkoj. Spomenuo je da je sve od 2. novembra kod njih tamo zatvoreno i da samo rade prodavnice koje prodaju hranu.

Tako ne rade ni frizerski saloni ni kafići ni restorani, pa se često i u gradu nema nikog, te da je jedno vrijeme tu bio policijski sat na snazi, ali je on ukinut jer ljudi ionako nisu nigdje išli. Radi čitave te situacije je pjevač i odlučio da se pozabavi sa nekim drugim stvarima pa je on posadio nešto povrća za svoje potrebe.

“Za sada ja imam samo bijeli luk ali bi moglo biti na proljeće i nekog drugog povrća pa da ima za svaki slučaj. Ja nemam mjesta da snadbijevam Njemačku bijelim lukom”, izjavio je pjevač pa je i rekao da se on nada kako će polovinom marta da nekako dođe u Srbiju.

Spomenuo je da nije dozvoljeno u Njemačkoj okupljanje, ali da se nekada prekrše ta pravila pa se sa prijateljima zna naći, ali da njih nikada nema više od troje pa onda oni malo roštiljaju i provode se lijepo.