U nastavku današnjeg članak donosimo vam jednu zanimljivu priču , a koja se tiče jedne ćene koja je ostala bez supruga prošle godine , tačnije koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Dakle , njeno ime je Heder a ona je iz Hamiltona . Dakle , kako smo već istakki , njen suprug je astadao u saobraćajnoj nesreći kada je se sa puta vraćao sa svojim kolegom , a koji je dosta bolej prošaoo u odnosu na njega. Naime , heder je pretnula od šoka kada je čula za ovu vest , te nikada nije mogla da se oporavi jer je to nešto što najgore moglo da se desi.

Dakle , ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da njega više nema , pa je odlučila da svakog dana odlazi na grob gde mu je ostavljala cveće, kao i omiljenne cigarete i to sve pored spomenika. Naime , ona je sa vremeno proredila odlaske , pa je istakla da je dolazila samo jednom nedeljno , ali da je se onda nešto promenilo. Tako je ona za tamošnje medije izjavila: “Još od sahrane niko osim mene nije više dolazio na grob. Ipak, dve nedelje posle pokopa, primetila sam da svakog vikenda neko ostavlja cveće na njegov grob. Pitala sam njegove prijatelje da li ga oni obilaze, ali nisam dobila odgovor koji sam želela. Počela sam da razmišljam ko bi to mogao da bude. Širu familiju nije imao”, rekla je ona, pa je onda dodala i ovo:

“Puna dva meseca nisam uspela da “uhvatim” tu osobu, a onda sam je, kad sam se najmanje nadala, primetila. Otišla sam da operem ruke na česmu koja je bila udaljena nekih 60 metara od Stjua. Kad sam se osvrnula, videla sam neku ženu od recimo 30 godina. Stajala je tu i posmatrala spomenik. Naježila sam se. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Nije valjda imao ljubavnicu. To bi me dodatno ubilo”, rekla je ona. Ostatak ovde.