Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja se proslavila više skandalima koje je prravila nego svojim pjesmama posebno ako uzmemo u obzir da su prošle godine od kada je zadnji put snimila nešto novo a ipak se o njoj svaki dan piše u medijima.

Jelena je donedavno bila član u Zvezdama Granda i ona je bila ta koja je podizala atmosferu u studiju i svojim brutalnim komentarima znala i da rasplače pojedine takmičare što je sve skupa gledaoce još više privlačilo da gledaju ovo najpoznatije muzičko takmičenje. Jelena je poznata i po svom privatnom životu koji također obiluje skandalima a prije dvije godine je bila aktuelna njena navodna afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom dok je Jelenin muž, također fudbaler, Duško Tošić bio u Kini.

Tada je Karleuša poricala da je imala bilo šta sa Vranješom a on je u javnost pustio njihovu priivatnu prepisku kao i neke pjevačicine intimne fotografije. Iako je o cijelom slučaju srpska javnost i mediji brujala danima Duško se nijednom nije oglasio na ovu temu i iako su svi mislili da će se njihov brak okončati to se nije desilo. Svi su se pitali kako on može da podnese poniženja koja mu servira njegova supruga a onda se prije par mjeseci počelo pisati kako ni on nije nevinašce i kako Jelenu vara već godinama pa su se pominjala i imena njegovih navodnih ljubavnica.

Nakon što su novinari otkrili njegove brojne afere i objelodanile šta je sve radio i kakve im je skupe poklone davao, Jelena koja inače ima komentar na sve je ćutala. Jedan izvor koji je blizak ovom paru je rekao da ona u svog muža ima apsolutno povjerenje a Duško je saznao da je sve  vijesti koje su mediji plasirali napakovao njegov dobar prijatelj koji je želio da mu na ovaj način napakosti. On je shvatio da mu je ipak supruga najbolji prijatelj i molio je za oproštaj i obećao da će se od sada posvetiti njoj i njihovim kćerkama.