Vjerujemo da svi napamet znate najveću medijsku balkansku sapunicu u posljednjih 10 godina, a to je svakako brak izmežu Duška Tošića i Jelene Karleuše. Njih dvoje u braku imaju dvoje djece, ali u posljednjih par godina njima nikakako ne cvatu ruže na ljubavnom planu, stalna Duškova izbivanja iz kuće dovela su do toga, da je Jelenea Karleuša uhvaćena u nevjeri prije sada već skoro 2 godine. 

Na dočeku, nove 2019 godine kada su njih dvoje bili zajedno u jednom hotelu gdje je nastupala Jelena Karleuša, njoj je ostao otključan telefon na stolu, i Duško nije mogao da odoli, unutra je našao masu prepiski sa poznatim BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. Cijela afera se protegla na cijelu godinu, a sve je došlo čak i do suda, a BH fudbaler nije odustajao, na kraju je čak i tužio Jelenu Karleušu zbog nanošenja uvreda i javnih prijetnji na društvenim mrežama. 

Ognjenov brak se raspao, a Jelena i Duško su ostali zajedno izgleda samo zbog djece, i ni zbog čega drugoga. Dokazi su bili na sve strane, a onda se i Duško krajem prošle godine malo opustio, pa su i njega povezivali sa nekim beogradskim ljepoticama. Nika i Atina su njihive dvije ćerke, koje su previše izložene medijima, a mlađa je čak nedavno izjavila kako je smršala, i kako ide na dijete, a to se Dušku nikako nije svidjelo. 

Njih dvije na Instagramu imaju preko 220.000 folovera, a kako kruže priče, mlađa ćerka je bila i predmet svađe u jednom beogradskom restoranu između Jelene i Duška, jer mu se nikako ne sviđa kako ona utiče na njihovu mlađu ćerku. Kako svjedoci navode, u jednom trenutku je došlo do koškanja, a kako očevidci navode, Duško joj je zalijepio šamar.