Jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji je Dušica Jakovljević koja je poznata po tome da ima prilično buran ljubavni život a oduvijek su je privlačili mlađi muškarci a i ona njih a sada je otvoreno progovorila o tome za Kurir. Njeno mišljenje je da se mlađi lijepe za nju jer je se ksipilna jer ponekad ne mora apslolutno ništa da uradi, da se sređuje čak je u zadnje vrijeme počela da izlazi nenašminkana ali ih i dalje privlači.

Drugi razlog zbog kojeg mlađi muškarci uživaju u njenom društvu je taj što sa svojim vršnjakinjama i mlađim djevojkama od sebe nemaju o čemu da pričaju. Dušica kaže da joj je sve to jako simpatično a da su sve njene veze bile sa muškarcima koji su mlađi od nje.

Međutim nije željela da govori o svom bivšem dečku Milošu Dimitrijeviću nego je rekla da joj je mnogo zanimljivija tema knjiga koju piše. Inače Dušica se proslavila kao voditeljka rijalitija Zadruga a u javnosti je odjeknula i vijest da je pod auto koji je bio u njenom vlasništvu a koji je tada vozio njen bivši momak bila podmetnuta bomba što je nju jako potreslo jer je namjeravala pola sata nakon toga tim istim autom da vozi u školu svoju djecu.

Dušica iza sebe ima karijeru koja je duga preko dvije decenije a vodila je i Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice te je vodila i rijaliti Farma sa Ognjenom Amidžićem nekoliko sezona. Zbog toga su je prozvali i rijaliti voditeljkom a najveći kritičar joj je njena majka koja joj tokom emisije zna poslati poruku da ne priča kroz zube ili da se ispravi.