Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je konstantno u medijima, jer je čovjek koji je apsolutno prisutan na svim mogućim poljima. Generalno, najviše je uradio za svoju zemlju u doba korona virusa, i zato je apsolutno i nedjeljom bio zauzet, uvijek je bio na licu mjesta kao i mjestima gdje je bilo najžešće u prvom talasu korona virusa. 

Međutim, i pored velikih stvari koje je uradio za svoju zemlju, on i dalje ima ljudi koji ga nikako ne voli, kao i političkih protivnika koji nekada i ne biraju sredstva da se bore protiv njega. Neki idu toliko daleko da mu prijete kao njemu, ali i njegovoj porodici, što je po nama jako nisko sa njihove strane, a najviše u cijeloj priči prednjači Dragan Đilas. 

Sada se Aleksandar Vučić posvetio i borbi protiv organizovanog kriminala, hapšenjem Velje nevolje, te cijelog njegovog klana koji je do sada smaknuo bar 17 osoba, koji nisu htjeli da plaćaju reket njemu i njegovim momcima. Ono što je još brutalnije je to, kako je on ubijao te ljude, sjekao ih je na komade i onda ih je topio u kiselini u velikim bačvama, koje su bile skrivane po raznim vikendicama po Srbiji. Vladimir Đukić član SPS i narodne Skupštine, opet nešto ima protiv predsjednika Srbije. 

On se ovim putem oglasio na svom Facebook profilu. On je tako ubjeđen da predsjednik Srbije poprilično laže a njegov status govori baš sve:” Svako ko se sa istinom suoči, koliko god da je ona bolna, dobije od gospoda šansu”. On je mišljenja da Belivuk nije mogao sve to raditi, da nije imao podršku Vlasti u Srbiji.