Dobronam došli opet, pripremili smo za vas jedan zaista sjajan članak a riječ je o biljci koju nazivaju DRVO NOVCA. O čemu se tačno radi, čitajte nas u nastavku ovog teksta.

Jedan od najpoznatijih feng shui iscjelitelja negativne energije u kući su bujne, zelene biljke koje će osim pozitivne vibracije donijeti i bogatstvo.

Japansko drvo, dolar drvo, krasula, parc samo su neki od naziva za Crassula jajoliku biljku. Ovo stablo novca dolazi s područja Južne Afrike. A ime je dobio po listovima ovalnog oblika, koji nevjerojatno podsjećaju na novčić.

Ako se pitate kako održavati ovu biljku, objasnit ćemo:

Ova zanimljiva biljka skuplja vodu u svojim mesnatim listovima, pa ju je dovoljno zalijevati dva puta tijekom cijelog hladnog razdoblja. Ova biljka cvate tijekom zime pa ju je potrebno držati unutra do četvrtog mjeseca, odnosno aprila, ali ne na temperaturi manjoj od jednog stepena.

Nadamo se da ćete nas poslušati i da ćete posaditi ovo drvo, odnosno da ćete ga držati u svojoj kući.

Također, on je ljubitelj svjetlosti, ali ne i izravne sunčeve svjetlosti. Tlo u koje se sadi treba sadržavati 40 posto pijeska, 20 tla za cvijeće i 20 šumskog humusa. Ovo drvo treba držati s desne strane ulaznih vrata, kako bi privuklo energiju novca.

Dijelite ovaj članak sa vašim prijateljima, kako bi i njima pomogli i otkrili šta sve trebaju da urade, da bi im se novčanik ispunio do vrha. Ostanite i dalje uz nas i redovno nas pratite!