Život zna da bude veoma nepredvidljiv tako da nikad ne znate kada ćete saznati nešto nevjerovatno i šokantno što bi vam moglo promjeniti sve. Neki ljudi nakon mnogo decenija pronađu davno izgubljene članove porodice i to bude veoma fascinantno jer se svašta desi u međuvremenu.

Današnja priča će vas možda baš tako iznenaditi, a za to idemo u daleku državu Kinu gdje je populacija preko milijardu i gdje se svašta izdešavalo zadnjih nekoliko decenija. Naime, jedan ljubavni par se odlučio vjenčati i to je vjenčanje otkrilo mnogo šokantnih stvari za tu porodicu. Momak i djevojka su se upoznali sasvim prirodno i osjetili neku povezanost pa nije ni čudo što su svoju ljubav htjeli ovjekovječiti tradicionalnim kineskim vjenčanjem.

Šokantno otkriće se desilo kad je majka mladoženje primjetila neobičan mladež na ruci mlade i onda joj je sve došlo u glavu – mlada je zapravo njena davno izgubljena kćerka. Da utvrdi da li je to definitivno kćerka od koje je odvojena prije nekih 20 godina, pitala je njene roditelje da li je usvojena. Roditelji su joj otkrili da su je usvojili prije 20 godina kada su je našli kraj puta i onda su i mlada i njena davno izgubljena majka briznule u plač. Mlada je rekla da joj je ovo najveći dar koji je mogla dobiti na taj dan, čak i više od samog vjenčanja. Mladi par se konačno uzeo i razmijenili su zavjete.

Ali, pitate se da li je taj brak onda zapravo incest? Ispostavlja se da je mladoženja također usvojen od strane majke od mlade jer nije mogla preboliti gubitak kćerke pa je odgojila sina. Upravo zato, ovaj par je sasvim prihvatljiv i ova priča je ganula mnoge širom svijeta.