Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji je Dragana Mirković koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i veliki broj hitova koji su i danas rado slušani. Ona je svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom trudu i radu kao i talentu i nikada se za njeno ime nisu vezivali nikakvi skandali.

Dragana ima i idiličan porodičan život i preko dvadeset godina je u braku sa Tonijem Bijelićem koji je uspješan biznismen u Austriji. Njih dvoje žive sa svojom djecom u pravom dvorcu koji se nalazi nadomak Beča i uživaju u lukuzu a Dragana je pokazala da je pored toga što je odlična pjevačica i uspješna poslovna žena jer je prva pokrenula muzičku televiziju DM SAT koja joj je donijela ogroman novac.

Ipak njena i Toniejva djeca su jako skromna i njih je Dragana uspjela da sačuva od očiju javnosti tako da se vrlo rijetko pominju u medijima. Sin Marko i kćerka Manuela su danas odrasli a Dragana je nedavno govorila o njima. Rekla je da su oni potpuno isti kao i svoji vršnjaci i da su najnormalnija djeca na svijetu. U školi su bili odlični učenici a sada Marko završava pravo dok je Manuela još u srednjoj školi a sama sebi zarađuje džeparac tako što radi na recepciji u Ricu.

Poznato je da Dragana i Toni njeguju prijateljstvo sa poznatim holivudskim glumcem Van Damom i ona je rekla da je on super lik i da je zavolio njenu porodicu i da se super druže te da je on počeo da sluša i njene pjesme. Dragana smatra da su svjetski poznate ličnosti poput njega puno prizemnije nego što se to misli.