Pjevačica Dargana Mirković danas slavi svoj 53 rođendan tako da Dragani od sinoć kako su kazaljke pokazale pomoć ne prestaju da stižu čestitke na sve strane.

 

Dragana se oglasila i na svojoj društvenoj mreži Instagram te je objavila nekoliko rođendanski fotografija i kaala šta je to ona sebi poželjela: -„Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam sve vrate naši životi da djeca ponovo imau detinstvo bez maski a da se ljudi grle i ljube..želim… Želim da opet živimo“.- napisla je Dragana u opisu svoje rođendanske fotogfije na Instagramu.

 

Mnogo fanova, rodbina,prijetlji.kolege uputili su joj pregršt ljepih poruka i želja,a i večina kolega kao što su Lepa Brena, Rada Manojlović, Vuk Mob, Mira Škorić ali najveću pažnju je privukla čestitka od Duška Tošića i Jelene Karleuše. Naime, Duško je napisao: „Sretan rođendan“, sa nekoliko emodžija a Jelena je napisala: „Sretan rođendan ljubaviiii“. Te mnogobroje kolege koje su ostavljale svoje kometare na Draganinu rođendansku sliku našle su se tu.