I danas za vas imamo jednu zanmljivu temu , a koja je malo drugačije od onih na koje ste inače navikli , a reč je o zanimljivostima , koje svakako u svakom trenutku dobro dođu. Naime , neke svari se svakako mogu čoveku desiti na drugom kraju svet , te u današnjem vremenu uz pomoć interneta možemo da vidimo i čujemo jako neobične priče koje ljudi odluče da plasiraju javno.

Upravo današnja priča je vezana za Brajana Ferija , koji ima 48 godina , te koji je otišao kod zubara na rutinsku kontrolu. Dakle , sve je se desilo u januaru voe godine , a običan pregled koji je trebao biti rutinskog karaktera je se totalno iskomplikovao , te je on nažalost preminuo. Svakako da je sve ovo šokiralo njegovu porodicu , jer on nije imao nikakav zdravstveni problem , ali on je jednostavno na stolici kod zubara prestao da diše. Naime , kako je istakao njegov stariji brat , on je prestao da diše tokom poliranja zuba , a hitna koja je došla u roku od pet minuta je mogla samo da konstatuje smrt. Razlog je naime šokantan , a reč je krvarenju u mozgu.

Naime , Brajan je uvek bio vedar i ansmejan , te je bio omiljeni u celom društvu . On je otac troje odrasle dece, Dominika, Luisa i Antonije, a na njih je bio veoma ponosan i na ono što su napravili od svojih života. Vaša mišljenja pišite ovde.