Glumac Srđan Miletić je bio gost u poodkastu Lobotomija i ispričao je sve o svojoj borbi sa bolešću koja traje već tri godine i rekao je šta mu je bilo najteže od svega. Prije nego je počeo da osjeća tegobe on nije imao ni zdravstveni karton a onda je svaki dan bilo nešto.

On kaže da čovjek koji je bolestan ima određena ograničenja nebitno da li on ot prihvati ili ne. On je pokušavao sve što mu se dešava da pretvori u nešto smiješno što je i drugim pacijentima pomagalo kada im je bilo dosadno. Srđan je bio u sobi sa starijim pacijentima i svima je govorio da kada budu na operacionom stolu kažu doktoru da pazi da im ne presječe žicu za onu stvar a nakon toga ga je doktor zamolio da to više ne radi jer on poslije nikako ne može tim ljudima da objasni da žica za onu stvar ne postoji.

Njemu je humor pomogao da sve to prebrodi jer kako sada kaže da nije toga bilo on bi se ubio. Glumac je doživio i kliničku smrt dva puta i prema njegovim riječima  to izgleda kao kada nestane struje i onda opet dođe a između je samo mrak. Nije osjećao nikakvu bol niti bilo šta drugo ali ga je bolilo prije nego je klinički umro.

Ono što je njemu najteže palo je sepsa koju je preživio i radilo se o dugotrajnom procesu raspadanja kada organi samo otkazuju jedan za drugim. On je rekao da nakon 11 operacija koje je imao smatra da smrt nije ono najgore nego je to bol a on je izdržao i ručnu punkciju bedrene kosti bez anestezije.