Poslednjih dana konstantno smo imali članke koji su bili posvećeni netom završenm Zvezdama Granda, a pobedu je ponovo osvojio jedan Bosanac, i to opet kome je mentorka bila Marija šerifović. Da li je to slučajnost, ili ne, ostaje nam vreme koje će najbolje da pokaaže da li je to stvarno tako, ili se ovde ipak radi o suvom kvalitetu. 

Jako dobro se zna da imamo jako puno pobednika Zvezdi Granda, ili onih koji su ušli u samo finale, a za koje se predviđalo da će napraviti sjajnu karijeru, a na kraju su završili baveći se totalno desetim poslovima i stvarima. Mi danas malo govorimo o Žiriju Zvezdi Granda, koji prema rečima marije Šerifović i Saše Popovića neće se menjati u septembru kada započne nova sezona. 

Zašto menjati dobitnnu formulu, oja već provereno radi. Marija Šerifović je tako izjavila odmah posle pobede da se oni tako dobro znaju, da su faktički postali jedno, i da sada ako dođe neko novi, da bi se jako teško uklopio u celu ovu priču. Jedan od članova žirija, koji je itekako poseban jeste i sam Đorđe David, koji je itekako poseban, i odskače od ostalih, ali to je ono u stvari što ih i čini tako posebnim, jer je svih njih 5 drugačije, aopet sjajno se nadopunjuju. 

Sada jedna jako loša vest, a to je da je sa svojim autom doživeo saobraćajnu nesreću jako blizu Tržnog centra Ušće, a veliki broj ljudi se okupio oko samog auta, tako da je nastao jako veliki zastoj. On je svo vreme nervozno pričao na telefon.