U današnjem članku dotaći ćemo se tebe o kojoj najmanje volimo da pišemo , a verujemo da vi ovakve stvari najmanje volite da pročitate. Gubitak drage osobe menja život u nekom drugom smeru , te gubitak osobe koja je mnogo toga uradila za našu estradu zaslužuje pomen kao poslednji oproštaj.

Nedavna objava da je krajiška legenda Lazar Lazo Pajčin u jako lošem zdravstvenom stanju potresla je celu javnu scenu, međutim na našu žalost Lazo je izgubio poslednju životnu bitku. Posle dugo i teške bolesti , preminuo je krajiški pevač i teksto pisac. Lazar Pajčin je napisao nekoliko hiljada pesama , a neke i za Baju Malog Kindžeta , također je dobro basirao , te nastupao sa Gocijem Ristićem u grupi Goci i Lazo posle raspada grupe Žare i Goci.

Tužne vesti je na svom Instagram nalogu potvrdio i Goci Ristić. Neki od hitova koje je napisao Lazar Lazo Pajčinu su : Čuvaj mi se sine , Milice , Kćeri , Pozdravi mi Krajnu , Udarac u prazno , Malo slađa- malo Zorka. – Ove noći, između ponedeljka i utorka (11.-12. aprila) usnuo je u Gospodu naš brat Lazo Pajčin – prijatelj Boga i ljudi. Pomolimo se Gospodu Vaskrslom i Vaskrsitelja, da njegovu čistu dušu primi u svoje naručje i nastani u rajsko naselje. Neka bude večna uspomena na njega – napisano je pored zajedničke slike Gocija i Laza.