Za ovaj petak jedna jako neobična priča koja će vas ostaviti bez daha. Verujemo kako ste do sada pročitali jako puno istinitih životnih priča koje se jako retko viđaju, i jednostavno je nemoguće da se neke stvari poput takvih mogu uopšte desiti u životu. Tako i ova današnja priča će vam pokazati da nikada ne treba gubiti nadu u bolje suttra, i da je bitno samo verovati i da će se deiti uvek nešto lepo, koliko god to zvučalo nerealno.

Mi danas govorimo o jednoj ženi iz Sjedinjenih Američkih Država iz savezzne države Texas, a koja je u poslednjih 10 godina konstantno bila bolesna. Imala je jako velikih problema sa plućima, a kako je navela za američke medije ona je obišla pola države, i jjako puno doktora, i jednostavno koju god terapiju da je uzela, jednostavno joj nije nikako pomagala. 

Čak je uzimala i lekovite trave, ali ni tu nije bilo spasa. Bila je u sve lošijem i težem psihičkom i zdravstvenom stanju. Jednostavno kako su dani prolazili, ona je izgledala sve lošije, jednostavno je prestala da se više nada da će se izlečiti, i da će se uopšte neko naći ko će je moći do kraja izlečiti. Ali, kada je digla ruke od svega, jednostavno joj je došao poklon sa neba u vidu majstora za instalacije u kupatilu?! 

Njen muž je doveo dva majstora, koji su trebali srediti gasne instalacije koje su bile povezane sa bojlerom. Tada su shvatili da je iz bojlera izlazila minimalna količina gasa, koju je ona svo vreme udisala. Pogledajte i sami celu priču.