Dejvid Bekam i Viktorija Bekam , su par koji decenijama privlači pažnju na sebe, u braku su već decenijama ,a njihovoj vezi je se mnogo pisalo. Viktorija je pokrenula i svoju modnu liniju , a par je na zaradio mnogo novca od svojih karijera , ali i reklama. Kako saznajemo njihovo bogatstve se procenuje na vrednost od čak 450 miliona dolara , ali ono što je javnost manje znala , jeste da njeki članovi njihove porodice jedna sklapaju kraj sa krajem.

Jedan od njih je i Fredi Everi koji je Dejvidov nećak i čiju je ispovijest objavio Miror 2018. godine kada je on imao samo 17 godina i koji je tada živio u bijednom privremenom smještaju sa svojim ocem. Naime , on je sin Dejvidove sestre Lin , a kako znamo da je odrastao u vili Bekamovih , kasnije je se povukao i udaljio od njih , a sve je razlog jer su mu se roditelji rastali. U vrijeme kada je dao intervju Fredi je pohađao kurs zidanja da bi mogao da preživi a njegov rođak Bruklin Bekam je u to vrijeme kao i danas uživao u luksuzu.

Naime, Bruklin , je najstariji dejvidov sin , a oženio je se sa Nikol Pele , čija je ceremonija venčanja koštala neverovatnih 3 miliona funti. Dejvid je odlučio da mladencima pokloni Jaguara , dok je za to vreme Ferdi živeo sa svojim ocem u jednosobnom stanu. S druge strane njegov mlađi brat Džoš i majka Lin koja je Dejvidova sestra žive u kući koja vrijedi 470 hiljada funti. Fredi je pokušao da obovi svoje kontakte sa porodicom a kao najdražu imovinu pominje patike koje mu je jednom prilikom poklonio Dejvid i koje su koštale oko 200 funti.