Bivša vjerenica Darka Lazića Marina Gagić je na odmoru, dok Darko Lazić radi u Australiji, ali se itekako dobro i provodi.

Da li detalji sa njenog profila na društvenoj mreži Instagram otkrivaju novog dečka?

Na stolu stoje dvije čaše vina i dva tanjira? Da li je Marina Gagića to na odmoru sa novim dečkom? Ova pitanja psotavlju svi koji rate razvoj ljubavne priče Darka Lazić i njegove sada već bivše vjerenice. Kao što je poznato, oni su prije par mjeseci raskinuli, a Darko je odlučio da ode iz svoje države, odnosno iz Srbije.

Ali, njihove objave na društvenoj mreži Instagram često govore i više od onog što je tamo napisano. Darkov snimak sa Barbarom Bobak je otpočeo priče o njegovoj vezi s ovom mladom pjevačicom. Marina nije ostala dužna, pa mediji prenose kako je izjavila da je ta njegova nova Barbara samo njena kopija.

Dok pjevač niže slike sa nastupa, ali i provod po Austriji gdje sada trenutno radi, bivša vjerenica je objavila i video klip iz luksuzne vile gdje je došlo da se odmori od svih stresova koja je doživjela u zadnje vrijeme.

Ipak, par detalja je pokrenulo pitanje, da li to i ona ima novog dečka? Dakle, stočić sa postavljenom zakuskom je očito za dvoje a nikako za jedno.

Mada svi vjeruju da je Marina povela i sina Alekseja, jasno je da je hrana pripremljena i namijenjena za odrasle, a svije čaše vina su doslovno intrigirali sve.