Svi znamo koliko je poželjno biti slavna ličnost – imate dosta novca, družite se sa drugim poznatim ličnostima, radite na zanimljivim projektima i imate mnogo fanova, ali zato zauzvrat žrtvujete privatnost i normalan život. Ipak, 41-godišnja glumica Bojana Ordinačev je dokazala da nije nemoguće očuvati privatnost jer je nedavno otkrila jednu divnu vijest.

Ispostavlja se da je partner kojega ona spominje već devet godina zaista stvaran ali ga ona vješto sakriva jer je podijelila novost da je u poodmakloj fazi trudnoće i da očekuje dječaka sa svojim tajanstvenim partnerom kojega javnost još ne zna jer ga Bojana dobro sakriva od paparazzi novinara.

Bojana je u par navrata pričala o partneru s kojim živi u Beogradu i to kako su se jako dobro našli i da se pokazao kao neko s kim vrijedi graditi zajednički život i porodicu te da ga ona već smatra članom porodice i da su svi zadovoljni njihovim odnosom. Kaže da su tokom pandemije u samoizolaciji živjeli u harmoniji iako su ljudi širom svijeta jedva podnijeli činjenicu da se ne mogu bezbjedno kretati vani i da moraju sjediti kod kuće dok hara bolest s kojom tada medicina i nauka nisu bile toliko upoznate kao što su danas nakon dvije godine pandemije.

Bojana smatra da je najpametnije napustiti Balkan i otići u neku bolju državu, ali kaže da joj je sreća njenih voljenih na prvom mjestu pa da zato neće gledati samo poslovne prilike i ekonomsku situaciju kod svoje odluke da ostane u Beogradu sa partnerom i sinom kojeg čekaju.