Čuvena “Virdžina” iz filma koji nosi isti naziv od Srđana Karanovića je glumica Marta Keler potpuno odlučila da se povuče iz javnosti pa se i o njoj skroz malo informacija danas zna.

Odlučila je da se do kraja posveti svojoj porodici, pa ona već dugo vremena živi na relaciji Beograd-Pirot, jer je ona profesionalno angažovana u Narodnom pozorištu u Pirotu. U današnje vrijeme ona ima 45 godina, te je već dugo godina u vezi sa muzičarom Zijom Rizvanbegovićem koji je poznatiji po nadimku Zijo Valentino, sa kojim oana ima i sina Gordana.

“Gordan se inače rodio malo ranije, ali ja vidim da je sve to sada u redu, a šta li su ljudi radili prije sto godina. Mali ima već dva mjeseca i fino napreduje, a meni nije nikakav problem da ja noću ne spavam i sretna sam zbog godina koje imam i što sam u pravi trenutak dobila dijete. Ja sam se ostvarila kao glumica i čvrsto sada stojim na nogama, a riješeno mi je pitanje karijere”, rekla je Marta kada se rodio njen sin.

Inače Marta dolazi iz Kikinde i poznata je da je samo dvije godine ona poslije uloge Virdžine bila i veoma zapažena pa je zbog toga i dobila nagradu “Feliks” u Berlinu, pa su nju zbog toga smatrali čudom od djeteta, dok se pojavila i u filmu “Suze i njene sestre”.

Marta je diplomirala na akademiji umjetnosti na odsjeku glume, te je ona jedno vrijeme odlučila da se bavio radio novinarstvom, a u jedno vrijeme je bila učesnica u rijalitiju Veliki Brat.