Jelena Karleuša je definitivno osoba koja zna da podigne veliku prašinu u javnosti , a da to nikako nema veze sa politikom. Naime , poznato je da je Jelena svoju uspješnu karijeru izgradila na brojnim skandalima , aferama , izjavama i svađama.

 

Naime , Jelena je svoje fanove informisala da već neko vrijeme radi na novim pjesmama , ali da se mora shvatiti da to sada baš i nije lako za nju , jer mnogi ljudi ne žele da surađuju s njom , a ima i mnogo neprijatelja na estradi , koji rade sve kako bi ona bila neuspješna.

Inače , Jelena je bila veoma opuštena na godišnjem odmoru , koji je provela sa kćerkama , dok je suprug Duško imao obaveze u klubu i niej bio s njima. Duško se zbog obaveza nije pojavio na proslavi rođendana svojim kćerkama , ali je zato Jelena napravila pravu pometnju.Ona se na rođendan kćerke pojavila u jednom kratkom korzetu sa dubokim d3ekolteom , i suknjom u istoj boji , koja je sasvim malo pokrivala donji dio njenog tijela. Mnogi su joj poručili da to nije stajling za dječiji rođendan.