U cijelom svijetu se život se naopako okrenuo od kako je krenula kriza sa pandemijom korona virusa, a sigurno na početku ove godine niko nije mogao vjerovati da će ova godina da bude ovoliko užasna, kao i činjenice da će u septembru koji nam dolazi za desetak dana moglo da bude još gore.

 Svi su u velikom strahu i velikoj panici radi svakodevnih dešavanja. Broj zaraženih se povećava i svijet nikada nije bio u ovakvoj situaciji. U svom tom bunilu vrlo je lako zaboraviti na životne drame koje se dešavaju iza svakog pacijenta, a to su cifre koje se ne nalaze niti u jednom izvještaju kriznog štaba.

 Ipak nađe se po koja fotografija da nas navede na razmišljanje da se zamislimo šta se to dešava. Taj slučaj je i u Novom Pazaru na kojoj jedna sestra blizankinja ispraća drugu sestru koja je zaražena korona virusom u bolnicu u Kragujevac. Naime, kako se ne bi mogla zaraziti sestra je morala da obuče skafander na sebe, da bi mogla da zagrli svoju sestru,a fotografija se proširila enormnom brzinom ! Sestre su ljubav, snaga i podrška ! piše u komentarima pored objavljene fotografije !