Kada je reč o javnoj sceni , jako je mnogo javnih ličnosti kojima je se predviđala blistava karijera , naime jedna od njih je i Ana Nikolić , ali je ona zbog problema koje je imala u privatnom životu zapostavila svoju akrijeru . Naime , verujemo da ste već upooznati u činjenicu da je bila udata za poznatog repera Rastu, sa kojim ima i ćerku , ali je ona zbog problema koje je imala u odnosu sa njim , tačnije njihove turbulentne veze , zapala u depresiju ,te je utehju pronašla u hrani.

Dakle , ona je na početku svoje karijere važila za jednu od najzgodnijih pevačica , međutim , kada je ostala u drugom stanju , ona je dobila veliki broj kilograma ,a sa kojima je jako dugo voddila veliku borbu. Međutim , kada je stvar uzela u svoje ruke jako brzo je se vratila u normalu , te povratila svoju prepoznatljivu liniju. Naime , ona je svakkao uz čpomoć određenogh načina ishrane , te redovnog treninga uspela da se izbori sa ovim problemom, te smršavi neverovatnih 50 kilograma.

— Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal – objašnjava Ana. Ostatak ovde.