Bivša državna seketarka Ministarstva unutrašnji poslova, Dijana Hrkalović se aktivirala na svim društvenim mrežama postavljajući svoje provokativne fotografije, ali i šaljući sve poruke sveopštoj javnosti.

Ona je osumnjičena da je blisto sarađivala sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kao i da je učestvovala u aferi prislškivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a sada preko društvene mreže Instagram pokušava da se opere pred svim navijačima Partizana za to što im je uništena tribina, a vođe su odvedene iza rešetaka. Uz provokativne fotografije na koje dobija pregršt komentara kao što su “prelijepa si”, pojavio se i jedan koji upućuje na njenu ulogu u ovoj kriminalnoj sferi.

– Bravo, Diksi, oprošteno ti je sve, što si nam tribinu uništila, majke mi! – glasi poruka jednog navijača Partizana. Ali, niko nije očekivao da će mu bivša državna sekretarka, koja je saslušavana nakon pada kriminalne grupe koju je, kako se sumnja, predvodio vođa navijačke grupe „Principi” (nekada “Janjičari”) Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, na nju i odgovoriti i niko drugi.

– A ko zna, možda se na kraju ipak ispostavi da ja nemam veze sa tim svim… Čudan je ovaj život. Onaj ko stvarno voli, taj i ne uništava. Pozdrav za sve “grobare” – napisala je Hrkalovićeva, a na kraju komentara ostavila je crno- bijela srca. Ona je u mjesecu martu ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje, a taj poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanosti sa aferom prisluškivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.