Poznate ličnosti često objavljuju svoje fotografije iz ranog djetinjstva ali i adolescencije, pa ih onda rijetko kada možemo prepoznati. Ono što oni danas rade i kako izgledaju danas, ne može se uopšte povezati sa tim osobama koje se nalaze na tim slikama. Mi smo pronašli jednu fotografiju našeg domaćeg najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni.

Riječ je o Milošu Bikoviću, za kojim lude mnoge cure. On je objavio svoju fotografiju iz djetinjstva, a na prvi pogled ne bismo uopšte rekli da se radi o njemu. Na slici iz djetinjstva imao je plavu kosu, a danas ga viđamo uvijek sa smeđom kosom, osim ako zbog neke uloge ne mora da je mijenja. Jednom je zbog neke uloge morao da bude tamniji, ali još ga nismo vidjeli sa svijetlom kosom.

Poznato je da Miloš snima serije i filmove kako u Srbiji tako i u Rusiji, te da je uvijek u obavezama i da se ne eksponira previše u javnosti. Trenutno obilazi cijeli Balkan sa ekipom filma Južni vetar Ubrzanje, čiji je redatelj Miloš Avramović. S obzirom da je izašao dugoočekivani novi dio, cijela ekipa ide po prostorima bivše Jugoslavije na premijeru ovog poznatog i najgledanijeg filma.

Miloš Biković rijetko kada u javnosti priča o svojim djevojkama i emotivnim odnosima, ali su mediji uspjeli da primijete s kim je Biković sada i odmah su otkrili to javnosti. Naime, na premijeri istog filma, mediji su ga vidjeli sa Ivanom Malić, a kako su i prenijeli, to je njegova nova izabranica. Šta vi mislite o svemu ovome?