U Beogradu stvarno nije nikakvo čudo da se dešavaju svakakve situacije, jer je to svakako ogroman grad sa višemilionskim stanovništvom. Zato se jednostavno ne može desiti niti jedan dan, a da se ne desi bar 5 do 10 jako zanimljivih, a ponekad i jako neugodnih situacija. neke od njih završe i na društvenim mrežama, baš kao i ova koju vam donosimo u nastavku današnjega teksta. 

Naime, neimenovana devojka je krajem prošle godine ispričala jednu jako zanimlojivu situaciju koja se desila na Vračaru u Beogradu, u samoj i neposrednoj blizini hrama Svetog Save. Ona je tako u sred bela dana ušla u pekaru, aa do nje je stojao samo jedan čovek, i oboje su čekali da kupe pecivo, međutim, nakon par minuta niko nij eizlazio da ih usluži. 

Vrata od prostorije gde je bila kuhinja i gde se pekao i pakovao hleb i ostala peciva bila su malo odškrinuta i ona i tak čovek su prvo čuli jecaje iz te prostorije, a onda je počelo da se čuje kao neko stenjanje. Zatim je izašla prodavačica zajedno sa još jednim pekarom i stali su za pult, ali kada su krenuli da uslužuju, zvukovi su i dalje nastavili da dolaze iz te prostorije. Onda je ona rekla kolegi da uđe tamo i da se ipak malo i stišaju. 

Devojci je bilo i više nego neugodno, kada je opet začula te zvuke, bilo je i više nego očito šta se tamo radi. Kupila je hleb tada poslednji puta na ovom mestu, jer je očito da su na mestu gde se mesi hleb, radili šta su radili.