Jedan stariji gospodin, Latinoamerikanac koji se zove Grigorio, čistio je ulice u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi zarađivao za hljeb, a imajući u vidu da ne zna engleski jezik, to mu je bio jedan od rijetkih poslova koje je mogao da radi i da zarađuje kako bi se prehranio.

Međutim, njegov život se promijenio onda kada ga je spazila djevojka po imenu Keni, koja je njegova slučaj podijelila na društvenoj mreži Tik Tok.

Prema njenim riječima, dok je prelazila ulicom, ugledala je jednog starijeg gospodina i bila vrlo iznenađena imajući u vidu da je to izuzetno težak za čovjeka njegovih godina koji se vrlo teško kreća, a mora da bude na ulici i po suncu ali i po kiši.

Ona je tako iz razgovora sa njim zaključila da mora da radi zbog toga što je u Sjedinjenim Američkim Državama nije stekao naslove za penziju, a priča ju je prilično dirnula da je odlučila da prikupi novac kako bi mu obezbjedila život koji je dostojan čovjeku njegovih godina.

Poslije par dana je prikupila čak 40 hiljada dolara koje je poklonila ovom gospodinu, koji će sa tom sumom novca moći da živi adekvatno. Snimak je vrlobrzo postao viralan i dirnuo je mnoge korisnike interneta u cijelom svijetu. Zahvaljujući dobrodušnoj Keni, gospodin Gregorio će moći napokon da se ratosilja teških poslova i da svoju starost provede sa svojim najmilijima.