Domaće balkanske zvijezde žive i više nego dobro, jer se jako dobro zna koliko oni koji se nalaze u top 10 umjetnika u biti zarađuju. POnekad kada vidimo koliko uzimaju za jedan nastup, naprosto nam ne bude dobro. Svi se sjećamo prošle godine i romske svadbe koja je bila u Rimu, a kada je Ceca Ražnatović inkasirala rekordnih 100.000 eura za samo jednu noć. Međutim, treba biti iskren i reći da zbog korone takvih nastupa više i nema. 

Zato su oni prinuđeni da rade neke privatne nastupe i svirke po manjim mjestima, a najbolji primjer je Sandra Afrika, koja je krenula sa nastupima po stanovima i privatnim kućama. Doboljno je pogledati samo kuće, vile i auta koja voze, pa će vam sve biti kristalno jasno. Međutim, kako je zavrnuta pia na njihovim nastupima u posljednjih godinu dana, krenulo je sa kukanjem.

Najglasniji su baš oni najbolji: Neda Ukraden, ceca Ražnatović, Dara Bubamara i slični, koji kažu da jedva sastavljaju kraj sa krajem? Dobiju svako malo poticaj od države po 90.000 dinara a i to im nikako ne godi niti valja. Aca Lukas je jedan od onih koji se nikada nije žalio, ali da je poseban čovjek to jeste. Dokazao je to do sada jako puno puta, a ovoga puta donosimo jednu situaciju sa beogradskih ulica, koja se desila prije samo par dana. 

Tako je na kružnom toku na Slaviji ga je zakačila jedna djevojka, i to njegovo skupocjeno auto, ali kada je vidio da je sasvim mala ogrebotina, nije teretio ništa djevojku koja se totalno prepala cijele ove situacije.