Često u posljednje vrijeme možemo pročitati slične priče što pokazuje da još uvijek ima dobrih i poštenih ljudi posebno kao znamo koliko se teško živi već dugi niz godina u našem regionu i kako je svima novac potreban za puko preživljavanje.

Najnoviji slučaj se desio u Sremskoj Mitrovici a učenica medicinske škole u ovom gradu koja ima 16 godina i zove se Milica Ćetković je na parkingu u Sremskoj Mitrovici gdje živi pronašla izgubljeni novčanik u kojem se nalazilo oko hiljadu dinara i dokumenti koji su glasili na ime Nikola Tanasić iz mjesta Uzveće pored Bogatića.

Milica nije razmišljala ni trenutka i odmah je novčanik odnijela u najbližu policijsku stanicu. Ona je ispričala da je išla prema pekari sa još jednom drugaricom i da je u lišću na trotoaru primjetila novčanik. Ona je pogledala šta se u njemu nalazi i vidjela je podatke vlasnika a zatim je primejtila da je auto koji se nalazio u blizini imao registraciju istu kao i mjesto prebivališta vlasnika. Milica kaže da je uhvatila i velika nelagoda kada je vidjela da se u novčaniku nalazi i velika suma novca i odmah je odlučila da ode u policijsku stanicu.

Službenici su prebrojali novac i onda su stupili u vezu sa Nikolom zahvaljujući podacima na ličnim dokumentima. On je tražio da mu službenici daju i Miličin broj i odmah je nazvao i donio joj čokoladu i kovertu u kojoj se nalazila novčana nagrada koju će kako kaže kroz osmijeh potrošiti na šminku. Šta vi mislite o svemu ovome?