U današnje vrijeme na internetu je moguće da se vidi sve i svašta, jer je tehnologija toliko uznapredovala da jednostavno svako ima mogućnost da snimi uživo neke jako neobične stvari. Nekada to budu lijepe stvari, dok nekada u većini slučajeva imamo jako morbidne stvari, od kojih čovjeku jednostavno ne bude dobro kada ih vidi. 

Do sada smo jako puno puta pisali o slučajevima kada je neko u davna vremena bio pokopan faktički živ, jer tada medicina bila jako slabo razvijena, i nije se čekalo 48 sati da se vidi da li će se pokojnik možda probuditi. Klinička smrt kao pojam uopšte nije bila poznata, a imali smo jako puno situacija kada su osobe umirale u strašnim mukama pod zemljom, zatrpani sa 6 stopa zemlje. 

Međutim, imamo sličnih situacija i u nedavnoj prošlosti, a jedna od njih se desila 2012 u Brazilu kada je preminuo Kelvins, dječak od 5 godina. Roditelji su bili van sebe zbog ovoga gubitka, uzeli su tijelo iz bolnice, i istu noć su održali bdijenje pored malenog kovčega. U jednom trenutku mališan je ustao i rekao ocu “Tata žedan sam, mogu li dobiti čašu vode?” Prisutni kada se nisu srušili u nesvijest od viđene scene. 

Otac je krenuo da donese vodu, međutim, mališan je ponovo legao i nije više davao znakove života. Kada su ga vratili u bolnicu, doktori su govorili kako i dalje nema znakova života. Otac je odmah otišao u policiju i cijeli slučaj je prijavio, te je ubjeđen da su doktori krivi za smrt njegovoga sina. Vaša mišljenja?