U petoj sezoni Zadruge koja je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima imali smo priliku da vidimo raspad jednog braka i to kada su oba supružnika bila prisutna kao takmičari a radi se o Dalili i Dejanu Dragojeviću koji su važili za jedan od skladnijih brakova.

Zato je šok gledalaca bio i veći kada je Dalila nakon samo mjesec dana počela da vara Dejana na njegove oči sa Filipom Carom i ubrzo je uslijedio i razvod pa su tako njih dvoje potpisali papire pred kamerama. Ona se upustila u aferu sa Filipom i nikome nije jasno šta joj je bilo u glavi jer je on osatavio čime je produkcija uvela na imanje Maju Marinković, njegovu bivšu djevojku.

Dejan i dan danas voli Dalilu i pati za njom a kako se saznaje od jednog izvora bliskog produkciji on je tražio i da mu tajno dovedu hodžu na imanje u Šimanovcima jer vjeruje da ako se bude molio zajedno sa njim, njegova supruga će mu se vratiti. Dejan je prema pisanju medija i pričama komšija u selu Šepak promjenio vjeru zbog Dalile i prešao je na islam a on se sam povjerio Marku Đedoviću i rekao mu da bi želio da se vidi sa hodžom.

Njih dvojica su razgovarali u jednom dijelu dvorišta za koje je Dejan mislio da nije pokriveno kamerama a objasnio je da mora da se pomiri sa Dalilom jer ne može d živi bez nje. Marko mu je samo rekao da nije siguran koliko će mu molitva pomoći u tome ali da proba ako misli da hoće. Po mnogima je ovo dokaz da je Dejan stvarno promijenio vjeru. Da li će do ovoga doći ostaje da se vidi a sada je situacija takva da i Filip Car želi da se pomiri sa njom.