U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , te naših poznatih ličlnosti . Jedna od njih je i Zorica Marković , koja je javnosti poznata kao pevačica , ali ipak malo više kao rijaliti zvezda. Neko ko je bio aktuelni učesnik raznih rijalitija , stekla je iskustvo te upoznala razne profile ljudi , pa samim tim ne ustručava se da kaže ono što misli , narodu je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. Mnogi bi rekli da je u svojoj iskrenosti nekada i previše iskrena.

Poznato je da je se Zorica u nekoliko navrata oglašavala i komentarisala dešavanja u trenutnoj petoj sezoni rijalitija Zadruga , te iznela svoje mišljnje , ali i često komentarisala jubavni trougao Dalilu, Dejana i Filipa Cara, a sada je ona opet imala šta da kaže kada je u pitanju Dejan Dragojević. Naime , poznato je da je se u nekoliko navrata kroz medije provlačila priča da je Dejan promenio veru , a i on je sam mnogi bi rekli više puta podgrijao tu situaciju . Zorica je se sad oglasila i istakla da su navodi u kojima se piše da je promenio veru – istiniti.

Te je istakla : “Smatram da je normalno da Aleks zanima koje je vere Dejan, sa punim pravom ga je to pitala. Ja imam prijatelje svih vera, osoba sam koja svoju veru voli, ali tuđu uvek poštujem. Ljude delim isključivo na dobre i loše”, a onda je dodala i ovo: “Upravo zbog togao ne shvatam zašto Dejan krije svoju veru. Mislim da je sve bilo jasno kada je Huso za Bajram poslao čestitku u kojoj Dejanu čestita praznik. Zašto bi ti neko čestitao praznik koji ne praznuješ?.”