Pred ukućanima njih dvoje sve češće razmjenjuju nježnosti, a tako je i danas bilo.

Svi znamo da su Dejan i Dalila bivši supružnici, razveli su se jer je Dalila prevarila Dejana javno u rijalitiju, ali oni su u posljednje vrijeme sve prisniji, čini se kako je već izvjesno pomirenje između njih dvoje.

Oni pred ukućanima sve češće razmjenjuju nježnosti, tako je danas bilo.

Nakon što je Dejan novac uzeo koji je zaradio tako što je radio u fabrici sa ostalim, on se uputio ka garderoberu kako bi sakrio novac od očiju ostalih Zadrugara.

Kad je sakrio, vidio je bivšu suprugu Dalilu koja je skoro ustala, pa je pokraj nje u krevet legao.

Kratko su se njih dvoje tom prilikom gledali u oči, pa mu je prišla Dalila i potom zagrlila ga.

Oni su zagrljeni samo ležali, a po svemu sudeći to im je mnogo prijalo, a kako će se odvijati dalje ovaj odnos, nama ostaje da vidimo i ispratimo.

Porodica Dejana Dragojevića se ne oglašava već neko vrijeme u medijima, ne komentarišu novonastala dešavanja, ali ipak Dejanova majka, Biljana, oglasila se ovaj put na svom Instagram nalogu.

Nakon izlaganja Tare Simov i Sandre Rešić tokom sinoćnje emisije Nominacije, Biljana je objavila fotografiju Zadrugarki, pružila im je javnu podršku.

Pohvalila je Biljana i Sandru i Taru.

A inače, podsjećamo vas, upravo su Tara i Sandra kritikovale Dejanovo ponašanje i to što je svojoj supruzi oprostio prevaru koju je ona učinila njemu.

Da li biste vi na Dejanovom mjestu oprostili prevaru ili ne, kažite nam?