Djevojka koja se zove Kesida Kejtlin Rikens odlučila je javno ispričati svoju priču. Mnogi mediji su objavili njenu ispovijest zbog koje niko nije mogao ostati ravnodušan. Ova djevojka ima 28 godina, te je ona vodila nezdrav način života. Naime, ona se mnogo opijala, te je imala česte noćne izlaske, a pored toga se hranila brzom hranom i konzumirala cigarete. Ništa od toga joj nije moglo donijeti dobro. Svoju priču je pocela sa “Dečko me ostavio jer sam bila predebela, a onda sam smrsala 60 kilograma.”

 

Naime, svakome od nas bi se takav način života morao odraziti na zdravstveno stanje. Kesida je u određenom periodu imala 118 kilograma što nije ni malo dobro za nju. Ona je istakla kako nije mogla hodati, a da ne dođe u situaciju da se zadiše. Ova djevojka se mnogo loše osjećala zbog svega, a zbog kilaze je dobila reumatoidni artritis. Mnogi u njenoj sredini su komentarisali njen izgled, kao i način života, a njoj je bilo teško zbog toga. Također su njenom momku postavili pitanje zbog čega se on zabavlja s njom, te zbog čega mu treba debela djevojka.

On je na kraju odlučio ostaviti zbog njene kilaže koja je bila ogromna. Ova djevojka je 2015. godine ostala u drugom stanju, te je imala tešku trudnoću. Kada se porađala, Kesida se zarekla da će sto prije skinuti kilograme. Za medije je izjavila sljedeće: “Trudila sam se, nisam odustajala. Kroz zdrave obroke sam redovno vježbala, te sam nakon toga izgubila oko 60 kilograma. Sada sam tek svjesna koliko sam ranije nezdravo živjela.”